lördag, juli 05, 2008

Match race

Tjoho!
Nu är vi hemma hos mamma på Marstrand.
Kanonfint väder , vi var över och kollade på segelingarna, Match Race, förut, trevligt =) så fick man ju lite färg med (röd) o fräknar hrm.

Annars vi tar det väldigt lugnt, smsar med Carina o Oddisen varje dag så gott som måste ju veta att mitt lille fiskbarn har det bra.
Odd får en ny bror när vi kommer hem igen, Ippen klarade sig tyvärr inte , har inte riktigt orkat skriva om det innan men iaf så är det. Nästa fiskbarn köper jag från ett annat ställe.
Poppade Odds låt förut, =) den är ju så himla bra, hoppas Carina spelar den för Oddisen med.


I morgon skall jag nog ner o leta lite snäckor o sånt där jag kan scrappa med sen, blir ju fint att använda på LO:erna om Marstrand.

Tyvärr blir de inga bilder härifrån .
Jag har INGA scrapgrejor alls med mig, hade tänkt ta med mig lite uppstämplade motiv och mina PMpennor men jag mådde skunk när vi höll på packa så jag pallade inte.
Har dock investerat i några grejor men men... crackletjosan och lite dekorationer.. har stora planer sen iaf på diverse scraprelaterade prylar =) .. de ploppar upp små ideér då och då, tur man har ett kladdblock med sig iaf.

Carina, snyggt du o Oddisen gjort, var bandlåddan till mig? *fnissar* Blev ett par nya skor i går, haha gissa vilken färg =)

Oj oj så segt det går med modem, o denna sega gammeldatorn men det är bättre än inget =)
Nä mot boken eller spelet.
Ha det gör gött!

2 kommentarer:

anna sa...

Härligt att du har det bra! :)
Ska bli spännande att ta del av alla idéer sen!

Vad snygg du måste vara..helmatchad med solrosa skinn och nya rosa (?) skor ;)

Beklagar lille fisken.

Ses i augusti
Puss o kram cykelram

Anonym sa...

Bandlådan kostar 129 spänn på Åhléns, bobbinerna får man göra själv :D

Jag gissar på ROSA!

//OddsKollo