lördag, april 04, 2009

Pyssloteket till salu


Nej men tyvärr de var ju inget aprilskämt ju.
Så jag får la skriva detta inlägget en gång till
Kolla in Företagsmäklarna

3 kommentarer:

Monica sa...

Vet inte riktigt vad vi kommer bosätta i akvariet, men jag har sett en skitcool sjöstjärna som är vit med eldrött spindelnätsmönster på. En riktig skönhet. Nu ska jag snart åka o jobba, riktigt tråkigt en fin dag som denna... Hälsa Knodd o Odd att de får bygga lungt :-)

Monica sa...

Puh, äntligen kommit hem från jobbet. Jättesegt att jobba lördagskvällar, men va gör man inte för att tjäna pengar till fiskar och papper hahaha. Nix det har inte blivit något påskkort alls faktiskt, bara en liten påskväska. Av någon anledning drar jag mig för att göra dem, men man vill ju ändå skicka ut några... Men det är banne mig inte lätt att pynta ägg, harar o sånt...

Gött med en ny bärbar kan jag tänka mig. Är det en sådan där käck mini data man kan ha i handväskan? En sån har jag suktat efter länge nu, men har inte lyckats lägga undan pengar till en. Borde nog satsa på en ändå, kan vara bra att ha på föreläsningar... Näh, nu ska jag sova för att jobba imorgon igen.. Suck! Ha en härlig söndag o lycka till med påskkorten om det blir några :-)
Kram kram!

salttanken sa...

Jo korallerna e fina dock lite få just nu har planer på lite fler här i framtiden. gav vår bubbel korall en bit räka igår som kvällsmat och om ha gillade det.. helt galet. tyvärr e det så att imperator inte gillar sina bröder och systrar utan det blir familje strid. men vad gör det han e ju endå kungen av karet. finns en hel del annat fint att ha. om du går in på www.saltvattensguiden.se så kan du kolla runt finns en massa info om saltvattens akvarium och ett ganska stort art register. min eller vår tanke är väll att det ska komma i lite roliga fiskar. sonen ska givetvis få Clowner "nemo". sen e det lite vad som finns i butiken. man får helt enkelt vänta tills nått spännande dyker upp. Monica vill ju ha en sjöstjärna och den e ganska ovanlig så vi får vänta tills någon har fått med den i nån sändning.
ha det gott