fredag, oktober 26, 2007

3 nya kort oså var de fredag


Tjenare!

Julverkstaden går framåt :) tänk om ändå städningen med kunde göra det.
Men men nästa vecka har jag troligtvis inga läkarbesök så då rycker jag tag i det hela o försöker få lite struktur.. jepp.
Så är jag lite duktig och då känns de så käckt o P blir glad o jag får säkert nån käck present:) om inte så får jag det av Odd & Rodd .


Nåväl några kort :)

vet inte om jag skall slänga dit något mer på igelkottarna med julkulorna, får fundera lite, har slängt på 3dlack på kulorna fast de syns la inte hihi. Sen är den runda texten en audstämpel, som passar hör o häpna perfekt i min julkuledies i själva kulan :) så himla smart så. Där sparade vi in lite pengar på att slippa köpa en cirkelstans i den storleken :yeah: jag är ekonomisk.. haha..
Hundarna och granen, erkän den är såå söt så den stämpeln :)
oså siste kortet då, nej de känns lite menlöst.. får ingen ordning på bandet så jag får väl trycka dit lite gluedot eller något efter sömn..
Känner inte för att överösa det med dekorationer heller men vi får se hur de blir om jag slänger på något mer eller.. tål att tänkas på.
Annars, dagens projekt, shoppa växter till Odd , eventuellt fika med Karin och stansa ut lite bröte.
Jo just, ett kort med måste jag få klart :)
Ha det gött och jag gillar kommentarer.. skoj att veta vilka som glor här ju.
/ MP

3 kommentarer:

Ida (IddeGirl) sa...

Hej! Här kommer beskrivningen på tagkortet jag gjorde. Hoppas att länken fungerar. http://www.scrappiz.se/index.php?option=com_jd-wp&Itemid=108&m=200710&paged=11

Jag använde ett 12x12 papper och vek istället så slapp jag klistra på massa olika papper. Jag vet först ner översidan lite längre än mitten och en undersidan lite över den så att de vart mönstrat överallt. Hoppas du förstår hur ajg menar. De var inte svårt men de tar ju lite tid. Men de vr kul och jag kommer defenitivt göra det igen. Kram

Puman78 sa...

Jätte fina kort. Igelkottarna är ju bara för söta.

Anonym sa...

Många fina julkort. Gillar framför allt kortet med mössen och kulorna. Enkelt och gulligt!

lenislenis