lördag, november 22, 2008

hur många?

till julkort har jag kvar att göra? Borde börja räkna på det snart.
10 beställda, o vad skall man ta för det?

Hajarna softar, Odd har gömt sig under några flytväxter, lille Knodd speglar sig :)
P ser nån film av något slag och jag skall väl göra klart ett till julkort, plockade fram funflocken förut tänkte göra ett med snö på :)
Snackade med mamma i går som var helt förtvivlad. Hon hade ringt xx antal gånger när jag sov, mådde skunk i går så jag låg länge.
Nåväl när jag fick tag på henne så berättade hon att bankomaten hemma bangat ur rejält o slukat hennes kort, fredageftermiddag, bosatt på en Ö, inget bankkontor, ingen bil.. Tjenare vad ball.. vad göra?
Som tur var fick hon låna pengar av grannen men.. sen visade de sig att bankomaten där hemma hade slukat mängder med kort.. Så mamma o några andra hade ringt bankfan, men nädå de kunde inte de hjälpa.. eller hur?
Sen hade hon ringt sin bank där hon har visakortet, så hon var ju tvungen att spärra de och allt, den banken NORDEA, hade varit supertrevliga mot henne medans Handelsskitbanken vars bankomat slukade kort inte verkade bry sig något nämnvärt.. illa..
O här sitter man typ 60 mil ifrån henne och kan inte göra något.

1 kommentar:

Karina sa...

Dumma bank. Jag ska åka upp och säga dom en sanningens ord. Fast nu när jag tänker efter så har jag bara en cyckel och den är det punka på. Min man har bilen. Ledsen Hoppas att det löser sig för din mamma. Kram Karina