fredag, februari 27, 2009

Star Pilots igen



http://www.gylleneskor.se/artikel/foersta-lyssningen-pa-loerdagens-bidrag

De där lät bra, måste ju citera
" Star Pilots – Higher
Här kommer kvällens kanske starkaste kort i min mening. Visst, det känns som att man har hört Star Pilots låt förut (eller åtminstone så är den väldigt lik deras förra hit In the heat of the night), men den är verkligen bra. Snygga röster (Johan Becker har en grym röst), en klatschig melodi och 80-talsvibbar med klubbkänsla kan vara den oslagbara kombinationen. Möjligen känns den en aning upprepande och om Star Pilots lyckas tilltala en bred målgrupp återstår att se, men till final hoppas och tror jag verkligen att de går med sin Higher. "



Sablars vad skoj de blir att få rösta igen.. och JA Johan har en grymt bra röst :D
Kom igen nu eller tja nu o nu men på lördag, ladda telefonerna, köp ett gäng kontantkort o dela ut till vänner programmerna in telefonnumret :)
Bild himla lånad från Starpilots hemsida
--
Går de bra på lördag kör jag bloggcandy nästa vecka :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Mohahahhaha.... jag har ju lovat att rösta för en hundring så det är bara till att göra vare sig den e kass elelr inte ;)

http://fyrbarnsmorsan.wordpress.com/2009/02/27/blev-uppringd-av-aftonbladet-i-dag/

Hahahahahhaha....spännande att se vad de skriver i Aftonbladet i morgon :)

Karina sa...

Tjena Tyckte först att denna Johan hade fått lite tunna armar på andra bilden. Tyckte lite synd om honom som kanske inte haft tid att träna så mycket;) Men sen såg jag, blindstyret, att det inte var samma person där framme. Lovar att rösta på dom på Lördag. Kramar Karina

Anonym sa...

Såg du? http://fyrbarnsmorsan.wordpress.com/2009/02/28/resultatet-av-den-lilla-bloggsapan/